Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7 (1012 recensies)
7 dagen per week geopend
24/7 klantenservice in Nederlands
iDeal
Visa Card
MasterCard
American Express
PayPal

Beoordeling door klanten 9,7

Gebaseerd op 1012 beoordelingen

Lida
8
06-12-2019
Score
Recensie

Ik werd goed geholpen door Daniëlle. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en advies hoe ik het beste nieuw paspoort kon vragen. Nogemaals bedankt voor alles.

Sarmalina
10
28-12-2018
Score
Recensie

helemaal vergeten een visum aan te vragen, nou hier ken t dus met spoed, alles binnen 10 minuten gefixt,Super..! DanK U WeL, aanrader ...!

Marc Boom
10
09-03-2020
Score
Recensie

Zaterdag ingediend, zondag bericht gekregen dat de aanvraag is doorgezet, maandag het visum binnen. Top geregeld.

Marja Nieswaag
10
08-03-2020
Score
Recensie

Goed geregeld en snel in huis.

J van der wende
10
06-03-2020
Score
Recensie

Hartelijk dank voor de zeer snelle afwikeling het was makkelijk en begrijpelijk dank u wel

Bezema
8
26-02-2020
Score
Recensie

8

Gerrit de Zwart
10
24-01-2020
Score
Recensie

Het is allemaal super geregeld . Binnen een dag de visums binnen. Door een probleem van me zelf om een verkeerde datum in te vullen bij een van de 4 visums, nieuwe visum aangevraagd , was er binnen een halve dag. Dank je wel allemaal

BJ Vaanhold
9
21-01-2020
Score
Recensie

Alles supersnel geregeld

Vivien Fl├╝gel
10
21-01-2020
Score
Recensie

Snelle en duidelijke site!

Johan van Nijnatten
10
21-01-2020
Score
Recensie

Makkelijk in te vullen en binnen 1 uur de visa binnen. Website is voor iedereen toegankelijk, zelfs voor een leek.

Vondervoort
9
20-01-2020
Score
Recensie

snel alles geregeld top

Mostamandi
10
18-01-2020
Score
Recensie

Visumaanvraag starten »