Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7 (1012 recensies)
7 dagen per week geopend
24/7 klantenservice in Nederlands
iDeal
Visa Card
MasterCard
American Express
PayPal

Beoordeling door klanten 9,7

Gebaseerd op 1012 beoordelingen

Mira van Tongerloo
10
04-09-2019
Score
Recensie

Wat een makkelijke en overzichtelijke site, erg duidelijk. Hele snelle levering. Binnen 5 minuten de visa in de mail binnengekregen. Thnx

Conny brands
10
24-12-2018
Score
Recensie

Ik vind het makkelijk om dit online aan te vragen. Het staat makkelijk beschreven wat je moet invullen en je krijgt ze per mail dus uitprinten en mee nemen.

Saliha
10
06-12-2019
Score
Recensie

E.nakken
10
06-12-2019
Score
Recensie

hartelijk dank voor jullie dienst.snelle afhandeling van mn visumaanvraag ben zeer tevreden en zal mensen ook verwijzen na jullie voor een visum.

Yari
10
06-12-2019
Score
Recensie

M.J. Schuite
10
06-12-2019
Score
Recensie

Marissa
10
06-12-2019
Score
Recensie

Heel snel en makkelijk en een mooie prijs

Lida
8
06-12-2019
Score
Recensie

Ik werd goed geholpen door Daniëlle. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en advies hoe ik het beste nieuw paspoort kon vragen. Nogemaals bedankt voor alles.

Lugardi
10
05-12-2019
Score
Recensie

Rob
9
03-12-2019
Score
Recensie

Overzichtelijk en duidelijke aanvraag.

Dorrith Bevers
10
02-12-2019
Score
Recensie

Makkelijk, snel binnen 5 minuten ontvangen

Rebecca
10
02-12-2019
Score
Recensie

Makkelijk aan te vragen, snelle service, goede prijs.. gelijk aanbevelen bij onze vrienden met wie we op vakantie gaan.

Visumaanvraag starten »