Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7 (1012 recensies)
7 dagen per week geopend
24/7 klantenservice in Nederlands
iDeal
Visa Card
MasterCard
American Express
PayPal

Beoordeling door klanten 9,7

Gebaseerd op 1012 beoordelingen

Lida
8
06-12-2019
Score
Recensie

Ik werd goed geholpen door Daniëlle. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en advies hoe ik het beste nieuw paspoort kon vragen. Nogemaals bedankt voor alles.

E.nakken
10
06-12-2019
Score
Recensie

hartelijk dank voor jullie dienst.snelle afhandeling van mn visumaanvraag ben zeer tevreden en zal mensen ook verwijzen na jullie voor een visum.

Sabah chraibi
9
24-11-2019
Score
Recensie

Gasjes
10
22-11-2019
Score
Recensie

Duidelijke en makkelijke site om visums te bestellen. Had binnen een uur de visums binnen.

Jmp Landheer
10
22-11-2019
Score
Recensie

Had het binnen 4 uur in mijn mail Super snel

Feriha
10
22-11-2019
Score
Recensie

Binnen 5 minuten spoed visum binnen gekregen!! Morgen nog de spoed visums van mijn kindjes aanvragen zeer tevreden!

Lucas
10
21-11-2019
Score
Recensie

Echt helle erge top en super snel

Karel
10
21-11-2019
Score
Recensie

Perfect geregeld en snel

Robert
10
19-11-2019
Score
Recensie

Ik had een foutje in de aanvraag gemaakt zag ik, maar dit werd na een mailtje gelijk voor me opgelost. Goede service

Milan Beumer
9
16-11-2019
Score
Recensie

Hartstikke prima!

AM
10
16-11-2019
Score
Recensie

dik tevreden! Ik kreeg direct een email na aanvraag dat het in behandeling is. Nog geen uur later had ik het visum binnen. Thx Mvg AM Steltenpool

Anja van Maanen
8
16-11-2019
Score
Recensie

Visumaanvraag starten »