Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7 (1012 recensies)
7 dagen per week geopend
24/7 klantenservice in Nederlands
iDeal
Visa Card
MasterCard
American Express
PayPal

Beoordeling door klanten 9,7

Gebaseerd op 1012 beoordelingen

Conny brands
10
24-12-2018
Score
Recensie

Ik vind het makkelijk om dit online aan te vragen. Het staat makkelijk beschreven wat je moet invullen en je krijgt ze per mail dus uitprinten en mee nemen.

Zina
10
14-09-2019
Score
Recensie

Hele fijne en snelle bestelling! Duidelijke pagina en indeling. Klantenservice (Daniƫlle) ook snel en heel erg klantvriendelijk. Visum binnen 20 min gekregen zonder spoedaanvraag, heel erg fijn!!!!

OLGA SENTE
9
08-09-2019
Score
Recensie

Heel vlugge klantenservice, om 15.45 u aangevraagd en om 16.15 u reeds in de mailbox.

Marguerite Vincken
10
05-09-2019
Score
Recensie

snelle service, goede opvolging, ik kreeg een mail toen de betaling niet wilde lukken

Fabian Van Rossem
10
05-09-2019
Score
Recensie

Beste, 2 visums online aangevraagd en betaald. Binnen de 5 minuten (dit zonder spoedaanvraag) waren de visums in onze mailbox. Van een super service gesproken. Vriendelijke groeten, Fabian Van Rossem

Christophe Heyman
10
04-09-2019
Score
Recensie

Wij waren vergeten de visum aan te vragen . twee uren voor vertrek naar de luchthaven aanvraag gedaan via visumaanvragen turkije. naar nog geen 50 min was de visum daar . PERFEKT !!! Hartelijk bedankt

Paul De Schutter
10
02-09-2019
Score
Recensie

Zeer vlotte en vlugge afhandeling. Na exact 21 minuten had ik mijn visum in mijn mailbox. Bedankt

Van emmerick francois
9
31-08-2019
Score
Recensie

om een visum aan te vragen gaat dit zeer vlot en gemakkelijk.als de betaling was vereffend stonden de visums binnen de 10 minuten op mijn mail.zeer snel en easy.ik zou 9 op 10 geven.

Therese Holbrook
10
26-08-2019
Score
Recensie

A prompt easy to use service

Giovanelli dante
10
24-08-2019
Score
Recensie

Paul Maes
10
23-08-2019
Score
Recensie

Een correcte afhandeling !

Aticia Anne Hook
10
22-08-2019
Score
Recensie

Very easy to do online, like the fact that your realise that not everyone has a printer so given the option of receiving the visas by post.

Visumaanvraag starten »